Якщо ви опублікували контент і вважаєте його недоречним (наприклад, неправильний контент, емоційний, особистий, невідповідний вибір зображень/відео, небажання знову публікувати його тощо), ви можете повністю видалити його. Регулярно видаляйте старий контент, щоб підтримувати охайний або оновлений вигляд ваших моментів.
Кроки для видалення моментів:
-
Торкніться праворуч навігаційної панелі, щоб увійти Моменти Інтерфейс
-
Знайдіть публікацію, яку ви вже створили, і натисніть на її правий нижній кут < .. > , і виберіть видаляти.
