Moment verwijderen

Wanneer je content hebt geplaatst en deze ongepast vindt (bijv. verkeerde content, emotioneel, privé, niet de juiste afbeeldingen/video's gekozen, je wilt de content niet meer openbaar maken, enz.), kun je deze volledig verwijderen. Ruim oude content regelmatig op om een ​​opgeruimd of actueel beeld van je momenten te behouden.

 

Stappen om momenten te verwijderen:
  1. Tik helemaal rechts op de navigatiebalk om het menu te openen. Moments interface.
  2. Zoek het bericht dat je al hebt geplaatst en tik op de rechteronderhoek van het < .. > En Select Verwijdering .