Η εναλλαγή ειδοποιήσεων φίλων σάς επιτρέπει να ενεργοποιείτε ή να απενεργοποιείτε τις ειδοποιήσεις για συγκεκριμένους φίλους, βοηθώντας σας να μειώσετε τους περισπασμούς ή να δώσετε προτεραιότητα σε σημαντικές επαφές. Αυτή η λειτουργία υποστηρίζει μια πιο έξυπνη και ήσυχη εμπειρία επικοινωνίας, δίνοντας στους χρήστες μεγαλύτερη ελευθερία να διαχειρίζονται τον τρόπο με τον οποίο παραμένουν συνδεδεμένοι.
Βήματα για την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων φίλων:
-
Πατήστε στο avatar του φίλου
-
Πατήστε <…> or <⁝>στην επάνω δεξιά γωνία
-
Πατήστε Σίγαση ειδοποίησης για να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων φίλων
-
Πατήστε Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων για να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων φίλων
